Overeenkomst onderhoud en verduurzaming van 34 woningen Vaartweg Bussum

Op woensdag 14 december is de bouwteamovereenkomst getekend voor de start van onderhoud, verbeteren en verduurzamen van 34 huurwoningen aan de Vaartweg in Bussum. 

Ondertekenaars zijn directeur Ruurd Kramer van Slokker Bouwgroep (rechts op de foto) en directeur Robert Jan Sliep (links op de foto) van Dudok Wonen.

Robert-Jan Sliep, directeur bij Dudok Wonen: “De woningen aan de Vaartweg waren echt toe aan onderhoud en verbetering. Het geeft ons gelijk een mooie kans om deze woningen ook goed te verduurzamen. Dit zal voor de bewoners lagere energiekosten opleveren. Daar zijn we blij mee. Zeker in een tijd waar alles duurder wordt.”

Omvang verbetering en verduurzaming woningen Vaartweg

Het complex ligt in de buurt Hooftlaan, in het centrum van Bussum op loopafstand van het station. De woningen zijn gebouwd in 1920. Het complex bestaat uit 43 woningen waarvan er 9 sociale koopwoningen zijn. Deze 9 KopenNaarWens en KoopGoedkoop bewoners van Dudok Wonen krijgen de mogelijkheid om mee te doen aan het verbeteren van de woning. De belangrijkste werkzaamheden:

  • Een volledig nieuw geïsoleerd dak met dakkapel
  • Renovatie en/of vervangen kozijnen
  • Vervangen ramen; plaatsing HR++ glas (hogere isolatie waarde)
  • Nieuwe voordeur en achterdeur
  • Controle van de installaties.

Op de hoogte blijven van onderhoud en renovatie woningen aan de Vaartweg? 
Volg dan de projectpagina voor het laatste nieuws.