Wie zoeken wij?

Ons doel is om ons woningaanbod en onze dienstverlening aan te laten sluiten op de vraag en de mogelijkheden van woningzoekenden, huurders en kopers. De woningbehoefte is het uitgangspunt, niet ons woningbezit. We richten ons op de vrijkomende woningen die we weer aan woningzoekenden kunnen aanbieden. Dat is waar we met z’n allen aan werken. Daarvoor hebben we mensen nodig met verschillende talenten. Heb je een dienstverlenende houding, ben je collegiaal en vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken? Dan hebben we misschien wel een klik.

Open sollicitatie

Als wij vacatures hebben, vind je die op onze site. Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons op LinkedIn, dan ben je er als één van de eerste bij.

Stage en afstudeeropdrachten

Nergens leer je beter dan in de praktijk. Dudok Wonen biedt mogelijkheden voor stage- en afstudeerplekken op verschillende afdelingen. Bovendien kun je tijdens je stage rekenen op een goede begeleiding en een prima vergoeding. Wil je ervaring bij ons opdoen? Mail ons dan! We kijken vervolgens graag samen met jou of we een interessante plek en/of stageopdracht voor je hebben. Of je nu (v)mbo, hbo of wo doet, er is vrijwel altijd ruimte voor stagiaires! Stuur je mail naar hrm@dudokwonen.nl en geef aan wat voor soort stage je wilt lopen. Wij sturen je stage aanvraag dan door naar de juiste afdeling.

Vacatures

Werken bij Dudok Wonen betekent volop uitdagingen. Je persoonlijke interesses, ambities en betrokkenheid krijgen bij Dudok Wonen de ruimte. Nieuwsgierig geworden naar een baan bij Dudok Wonen? Kijk dan op onze vacature pagina.