Herontwikkeling centrumplan Keverdijk bereikt laatste fase

De bouw van de nieuwe woningen in centrum Keverdijk gaat gestaag door. April dit jaar leverde Dudok Wonen 21 gasloze eengezinswoningen op. Op dit moment treft de woningcorporatie de voorbereidingen voor het tweede en laatste deel van het plan; de bouw van de 40 sociale huurappartementen.

Het centrum is volop in ontwikkeling. Naast de oplevering van de nieuwe eengezinswoningen, is ook het multifunctioneel centrum opgeleverd en in gebruik genomen.

Start voorbereidingen bouw 40 appartementen
De aannemersovereenkomst voor de appartementen is onlangs getekend door Bouwbedrijf Heijmans en Dudok Wonen. Dudok Wonen is trots en blij dat zij binnenkort kan starten met de laatste fase. Projectleider Majolein Ruiter van Dudok Wonen: ‘De verwachting is dat de bouw januari 2023 start. Heel mooi dat we dit aantal nieuwe woningen kunnen bieden aan woningzoekenden. Het is een project waar we trots op zijn’.

De woningen

Dudok Wonen realiseert in totaal 61 nieuwe woningen. 21 eengezinswoningen en 40 appartementen. De woningen worden ontworpen door de architect Moke. Alle woningen zijn gasloos. De appartementen hebben 2-kamers, een frans balkon, een privé berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Naar verwachting worden de appartementen in 2025 opgeleverd.

Meer informatie over dit project vindt u op deze pagina.