serviceabonnement

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan uw woning. Zoals reparaties aan hang- en sluitwerk, schoonhouden van dakgoten en het ontstoppen van de gootsteen en toilet. Wij kunnen dit onderhoud ook voor u doen. Door lid te worden van het serviceabonnement besteedt u het kleine onderhoud aan ons uit. Het serviceabonnement kost € 5,00 per maand. Dit bedrag wordt tegelijk met de huur geïnd.

Het serviceabonnement heeft een aantal voordelen:

  • U hoeft veel reparaties in de woning niet zelf te doen;
  • Dudok Wonen voert de reparaties op vakkundige wijze voor u uit;
  • De kosten van het serviceabonnement zijn aanzienlijk lager dan wanneer u zelf een bedrijf inschakelt.

U kunt het serviceabonnement hier aanvragen. U bent dan per direct lid en kunt hier meteen gebruik van maken. Let op: Na één jaar lidmaatschap kunt u het serviceabonnement maandelijks opzeggen, dit kan niet tussentijds. 

Veel gevraagd over serviceabonnement

Wordt het serviceabonnement automatisch verlengd?

Algemeen

Het serviceabonnement wordt automatisch verlengd. Na één jaar lidmaatschap kunt u het serviceabonnement maandelijks opzeggen.

Welke werkzaamheden vallen onder het serviceabonnement?

Algemeen

In de folder 'Alles over het onderhoud in mijn huurwoning' ziet u welke werkzaamheden onder kleine reparaties vallen. Dit zijn de reparaties die onder het serviceabonnement vallen.

Kan ik mijn lidmaatschap serviceabonnement opzeggen?

Algemeen

U kunt uw lidmaatschap van het serviceabonnement na 1 jaar lidmaatschap altijd opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Hiervoor kunt u het beste mailen naar info@dudokwonen.nl of een brief sturen naar postadres: Postbus 1854, 1200 BW Hilversum. Dit kan per de eerste van de maand.