Nieuw Zuid, Hilversum

 

Nieuw Zuid is een nieuwe woonwijk voor jong en oud in Hilversum Zuid. Op de locatie van het oude zorgcentrum Zuiderheide. Dudok Wonen ontwikkelt hier duurzame en levensloopbestendige gebouwen met moderne appartementen in de sociale- en vrije sectorhuur, maar ook zorgwoningen. In de plint van de gebouwen worden diverse wijkvoorzieningen gerealiseerd, zoals een gezondheidscentrum, een Grand Café en een kinderdagverblijf.

Unieke uitstraling

Voor Nieuw Zuid is een stedenbouwkundig plan ontwikkeld door Moke Architecten uit Amsterdam. Elk gebouw wordt door een ander architectenbureau ontworpen. De gebouwen krijgen daardoor elk een unieke uitstraling. De gebouwen worden met elkaar verbonden door een parkachtige tuin.

Interesse?

Volg de ontwikkelingen op de site Nieuw Zuid Hilversum. U kunt u zich ook inschrijven voor de digitale nieuwsbrief. Ruimschoots voor de start van de verhuur ontvangt u dan bericht over de exacte inschrijfprocedure.

Projectinformatie

Type woningaanbod: sociale huur 
Locatie: Hilversum
Projectsoort: 
Nieuwbouw
Omvang:
circa 200 appartementen
Architecten: Moke architecten, Hosper landschapsarchitectuur en stedenbouw, atelier By Bali, EGM architecten, Inbo, Monadnock en Zecc architecten

Contact: info@nieuwzuidhilversum.nl