Project Wooncoach Hilversum

Wij willen dat u prettig en veilig woont. Soms sluiten uw woonwensen niet meer helemaal aan bij uw woning. Er kan bijvoorbeeld behoefte zijn aan zorg, aanpassingen in de woning of behoefte aan een beter passende woning. Wij bieden huurders vanaf 65 jaar in Hilversum daarom een wooncoachgesprek aan.

Wooncoach voor al uw woonwensen

Met de wooncoaches van Dudok Wonen kunt u uw huidige woonsituatie, uw woonwensen en uw eventuele verhuisvragen bespreken. De wooncoachaanpak is een gezamenlijk project van de gemeente Hilversum en woningcorporaties De Alliantie, Gooi en Omstreken en Dudok Wonen. Met de wooncoachaanpak is gestart in Huizen en de Hilversumse Meent. Bewoners gaven aan zeer tevreden te zijn met de wooncoachgesprekken en de acties die hieruit voortkwamen. Daarom is er nu een vervolg in Hilversum (Oost).

Heeft u interesse?

De wooncoachaanpak wordt wijk voor wijk ingevoerd. Wij starten nu in Hilversum Oost (postcode 1212 en 12221). Zodra het project ook bij u in de wijk start en wanneer u 65 jaar of ouder bent, ontvangt u een folder met antwoordkaart. U kunt met ons contact opnemen via deze antwoordkaart. Onze wooncoaches Corinne en Yvonne nemen dan contact met u op. 

 

Heeft u vragen? Stel ze gerust via telefoonnummer: 035-6461600 of email via wooncoachhilversum@dudokwonen.nl.