Nieuwe appartementen kop Anthony Fokkerweg klaar

Hilversum - Het opvallende gebouw op de hoek van de Anthony Fokkerweg en de Minckelersstraat in Hilversum-Oost is klaar. Dudok Wonen heeft de 26 sociale huurappartementen via Woningnet verhuurd. Eind april en begin mei tekent Dudok Wonen met de nieuwe bewoners de huurcontracten. Het inpandige medisch centrum opende afgelopen maandag haar deuren.

Het nieuwe pand omvat een mix van studio’s en tweekamerappartementen en zijn geschikt voor jonge starters. Op de begane grond zit een gezondheidscentrum. ‘De mooie ligging en het uitzicht over de rand van Hilversum geven het gebouw een uniek gevoel. Ook is het mooi hoe de twee straten door middel van de nieuwbouw echt met elkaar worden verbonden’, vertelt Robert Jan Sliep, directeur Woonbedrijf bij Dudok Wonen.

Medisch Centrum Liebergen
Het inpandige gezondheidscentrum van 1300m2, dat wordt gehuurd door Medisch Centrum Liebergen, biedt ruimte aan verschillende zorgverleners: huisartsen, een fysiotherapiepraktijk en een apotheek. ‘Voor bewoners, maar zeker ook voor omwonenden is deze nieuwe professionele zorglocatie erg interessant. De verschillende disciplines vullen elkaar aan, zijn gevestigd in één pand en werken aan het beste programma voor de patiënt’, vertelt Philip Pelgrim, huisarts en mede-initiatiefnemer van het centrum.