Informatiebijeenkomst over nieuw appartementencomplex Almere

Woningcorporatie Dudok Wonen nodigt samen met de gemeente Almere de omwonenden uit voor de informatiebijeenkomst op 25 juni over het nieuw te bouwen appartementencomplex tussen de Europalaan, Zwitserlandstraat en Duitslandstraat in Almere Poort. Op deze locatie willen wij het initiatief realiseren van 43 appartementen in de sociale huur. Ongeveer de helft van deze appartementen bieden we aan met het concept ‘In Between Places’.

Eerder heeft Dudok Wonen samen met de gemeente Almere de intentieovereenkomst gesloten om een vorm van tijdelijke bewoning in Almere te realiseren voor woningzoekenden zonder (een bijzondere) urgentieverklaring. In Between Places is voor mensen die dringend behoefte hebben aan tijdelijke woonruimte door bijvoorbeeld een gedwongen verkoop van de woning, het overlijden van ouders, of omdat zij net gescheiden zijn.

Impressies van het gebouw
Op de bijeenkomst laten impressies zien van het eerste ontwerp van het gebouw. Met de bebouwing van deze kavel wil de gemeente graag dit deel van het Europakwartier afmaken. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen aan Dudok Wonen en de gemeente Almere te stellen over dit plan en de inrichting van het openbaar gebied.

Wanneer
Maandag 25 juni 2018 van 19.00 uur tot 20.30 uur

Waar
Topsportcentrum, zaal de Meetingroom, aan de Pierre de Coubertinlaan 4 in Almere

Voor
Omwonenden van de Europalaan, Zwitserlandstraat en Duitslandstraat in Almere Poort