Dringend tijdelijke huisvesting nodig?

Net gescheiden. Gedwongen verkoop van je huis. Een stageplek in deze regio. Overlijden van je ouders. Zit jij in een situatie waarin je dringend tijdelijke huisvesting nodig hebt, maar kom je niet in aanmerking voor een urgentieverklaring? Dan is In between places misschien de oplossing: tijdelijke woonruimte voor maximaal een jaar. 

Huren met een tijdelijk 'In between places-contract' kan bij de nieuwbouwlocatie aan de Brinkweg, de voormalige RAF-locatie midden in het centrum van Hilversum. Naar verwachting is het nieuwe woongebouw in februari 2017 klaar. 

Om in aanmerking te komen voor In between places, moet je ingeschreven staan bij WoningNet, mag je niet meer verdienen dan € 35.739 bruto per jaar en moet je aan de gestelde voorwaarden voldoen. De opgebouwde woonduur in WoningNet blijft behouden dankzij het tijdelijke huurcontract. Check op de website van In between places of je in aanmerking komt voor een van de 22 studio's en appartementen. Aanmelden kan uitsluitend via de website www.inbetweenplaces.nl. Halverwege januari hoor je of je uitgenodigd wordt voor een intakegesprek.