27 november 2019: Bijeenkomst Slimmer met geld!

Kent u iemand die hulp kan gebruiken met rondkomen? Heeft u zelf moeite met rondkomen? U bent niet de enige! Wij nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst ‘Slimmer met geld’. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door allerlei organisaties en vindt plaats in het gemeentehuis van Gooise Meren.

Inspiratie, informatie, hulp

Medewerkers van de organisaties geven u tips en u kunt ervaringen delen met anderen die met dezelfde uitdagingen te maken hebben. Er zijn workshops en er is informatie over de voorzieningen en regelingen die er in Gooise Meren zijn. U kunt speeddaten met een pensioenconsulent (neem uw laatste pensioenoverzicht mee!) en een CV-dokter (heeft u al een CV, neem deze dan mee). Ook kunt u gratis een professionele foto laten maken voor uw CV of Linkedin-profiel. We eten samen een heerlijke maaltijd en na afloop ontvangt u een ‘goodie-bag’.

Voor wie

Iedereen van 17 jaar en ouder die het een uitdaging vindt om rond te komen is welkom. Kent u iemand die worstelt met rondkomen? Kom dan samen! U mag natuurlijk een familielid, vriend of vriendin, buurman of buurvrouw meenemen.

De organisaties die aanwezig zijn

Versa Welzijn, Adviesraad Werk en Inkomen, Bibliotheek, Dudok Wonen, gemeente Gooise Meren, Kredietbank, Stichting SchuldhulpMaatje, Voedselbank, Wijkcoaches, Pensioenadviseur, CV-dokter, Complimentenmeisjes.

Programma 27 november, gemeentehuis Gooise Meren

Kijk voor het volledige en actuele programma op gooisemeren.nl/iedereendoet mee
16.00-16.15 uur Inloop met koffie/thee, informatiemarkt, speeddates
16.15-16.30 uur Welkom, opening en uitleg programma
16.30-17.00 uur Inspirerend ervaringsverhaal over de uitdagingen van rondkomen
17.00-17.45 uur Workshops
17.45-18.15 uur Speeddates en infomarkt
18.15-19.15 uur Genieten van een warme maaltijd en met elkaar in gesprek.
19.15-19.30 uur Afsluiting en goodie-bag

Hoe kunt u meedoen?

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Het is fijn als u zich aanmeldt, dan kunnen
we daar rekening mee houden. Alleen uw voornaam doorgeven is voldoende, geef ook aan met hoeveel mensen u komt. Als u dieetwensen heeft kunt u die ook doorgeven. Stuur voor 22 november een e-mail naar: inclusie@gooisemeren.nl o.v.v. Slimmer met geld!