Waarom werken bij Dudok Wonen?

Onze medewerkers zijn doorslaggevend voor ons succes . We geloven in de kracht van diversiteit. Met elkaar geven we dagelijks vorm aan een waardengedreven omgeving, waarin ieders talent tot uiting kan komen en door kan groeien. De goede randvoorwaarden en de juiste omgeving stimuleren medewerkers om initiatief te nemen in het dagelijks werk en om zichzelf te (blijven) ontwikkelen, ongeacht functie of leeftijd. Iedereen heeft talenten en kan bij Dudok Wonen regisseur zijn van zijn eigen professionele carrière. 

Balans werk/privé

Maar, er is meer in het leven dan werken. Werk, gezin, studie, vrije tijd, ontspanning, allemaal zaken die met elkaar in balans moeten zijn. Dudok Wonen begrijpt dit. Met flexibele werkplekken en de mogelijkheid om thuis te werken, helpen wij onze medewerkers om een juiste balans te vinden tussen werk en privé.

Beloning en arbeidsvoorwaarden

Dudok Wonen is een moderne werkgever met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uitdagende ontwikkelmogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Functies zijn in salarisschalen ingedeeld volgens de cao woondiensten.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn een organisatie met veel aandacht voor talent en persoonlijke ontwikkeling. Wil je in jezelf investeren, dan dagen wij je uit dat bij ons te doen. We vinden het belangrijk dat het goed met je gaat, daarom krijg je ons programma 'Fris op je werk' aangeboden. Thema's die aan bod komen gaan over een gezonde werk- en leefstijl. Want we vinden het belangrijk dat je in jezelf blijft investeren. Lees hier meer over in het interview met onze HRM-adviseur Annemieke Bos.

Inspirerende en stoere werkplek

We werken in een industrieel monument, de Melkfabriek. Een icoon voor Hilversum. Een inspirerende en stoere omgeving die je stimuleert om samen te werken. In de fabriek worden we omringd door andere organisaties, bedrijven en klanten die langskomen of hier wonen in de prachtige appartementen.