Onze organisatie

Wij laten ons leiden door het geloof in de kracht van mensen. De bewoners waar we voor werken, maar ook onze collega’s in de organisatie. Zij maken het verschil voor woningzoekenden, huurders en kopers. We zijn een organisatie die wendbaar is en die wordt gedragen door betrokken medewerkers die werken aan de ontwikkeling van hun talent.

Ingericht om te bewegen

De wereld om ons heen staat niet stil en verandert voortdurend. Om steeds een passend antwoord te bieden op veranderende regelgeving en ontwikkelingen in de samenleving is het nodig dat we een organisatie hebben die de flexibiliteit en de professionaliteit heeft om te blijven bewegen. Flexibiliteit om in te spelen op de veranderende wensen van bewoners, toezichthouders, stakeholders, maar ook op veranderende omstandigheden. Om dat voor elkaar te krijgen investeren we in persoonlijk leiderschap, blijven we innoveren en werken we aan het beheersen van onze processen wat bijdraagt aan kostenbewustzijn en beheersing van onze bedrijfslasten. We kijken kritisch naar wat we zelf doen en welke activiteiten we beter kunnen uitbesteden.

Medewerkers

Onze medewerkers zijn doorslaggevend voor ons succes. We geloven in de kracht van diversiteit. Met elkaar geven we dagelijks vorm aan een waardengedreven omgeving, waarin ieders talent tot uiting kan komen en door kan groeien. De goede randvoorwaarden en de juiste omgeving stimuleren medewerkers om initiatief te nemen in het dagelijks werk en om zichzelf te (blijven) ontwikkelen, ongeacht functie of leeftijd. Iedereen heeft talenten en kan regisseur zijn van zijn eigen professionele carrière. Lees hier meer over in het interview met onze HRM-adviseur Annemieke Bos.