Kopen naar Wens

Droom je ook van je eigen huis? Een huis dat volledig voldoet aan jouw wensen? Waar je jouw kinderen op ziet groeien en waar je oud kunt worden? Zelf bepalen hoe de keuken en badkamer eruitzien? Een huis dat jouw financiële zekerheid biedt in de toekomst? Laat het niet bij dromen! Een eigen huis is dichterbij dan je denkt. Dankzij het unieke concept 'Kopen naar Wens' maken wij dit mogelijk. Koop een woning en betaal alleen het deel dat je op basis van jouw inkomen kunt betalen, met een minimum van 50%. Meer informatie over Kopen naar Wens vind je in deze folder. Of bekijk de veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

Veel gevraagd over Kopen naar Wens

Wat is Kopen naar Wens?

Algemeen

Met Kopen naar Wens betaal je niet de hele koopsom van de woning, maar kun je instappen voor een lager bedrag. Voor de aankoop van je woning sluit je een hypotheek af bij een bank. Het gedeelte dat je niet betaalt, hoef je pas te betalen wanneer je de woning weer verkoopt. Je kunt ook tussentijds bijkopen.

Voor welk bedrag je moet instappen is afhankelijk van je inkomen. De Nationale Hypotheek Garantie sneltoets bepaald hoeveel je kunt lenen en wat het instapbedrag wordt. Kun je dus meer lenen dan de minimale aankoopsom van 50% dan moet je verplicht hoger instappen.

Volledige zeggenschap
Ook al financier je niet de volle 100% van de woning, je hebt wel de volledige zeggenschap, inclusief de grond. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van je woning. Je profiteert dan zelf van mogelijke waardestijging van uw woning.

Ik wil mijn Kopen naar Wens woning verkopen

Algemeen

Heb je een woning gekocht met Kopen naar Wens formule? En wil je verhuizen? Bekijk deze pagina voor meer informatie.