coronavirus (COVID-19)

Het coronavirus heeft wereldwijd grote gevolgen, voor iedereen. Wij begrijpen dat het voor u ook lastig is en dat u misschien vragen heeft. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te blijven helpen. Veel zaken kunt u zelf online regelen via Mijn Dudok Wonen, zo hoeft u de deur niet uit.

Onze dienstverlening en afspraken gaan zo veel mogelijk, en waar het kan, door. We volgen daarin wel de richtlijnen van het RIVM. Het RIVM adviseert maatregelen om besmetting met Corona zoveel mogelijk te beperken. Het is belangrijk dat onze medewerkers gezond blijven om u van dienst te zijn. 

Om besmettingsgevaar zoveel mogelijk te beperken, namen we de volgende maatregelen:

1. De Melkfabriek is gesloten tot nader bericht. 
U bent welkom als u een dringende reden heeft, dan kunt u een afspraak maken. Wel treffen wij extra maatregelen:
- We geven geen hand.
- We houden iets meer afstand.
Heeft u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts)? Dan vragen wij u niet naar ons toe te komen, maar ons te bellen via telefoonnummer (035) 646 16 00

2. We vragen bewoners dat als ze klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) hebben dit te melden bij het indienen van een reparatieverzoek
Is het antwoord ja? Dan checken we of het noodzakelijk is dat de reparatie nu toch uitgevoerd moet worden, anders wordt het reparatieverzoek in overleg met u opnieuw ingepland.

3. We vragen of u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft, voordat we binnenkomen in uw woning
Is het antwoord ja? Dan gaat de afspraak niet door. We maken dezelfde dag een nieuwe afspraak met u voor over minimaal 2 weken. Deze afspraak gaat door op voorwaarde dat u dan geen klachten meer heeft.


Wat als ik mijn huur niet kan betalen door de coronacrisis?
Door de coronacrisis kan uw inkomen ineens dalen. En dat kan ervoor zorgen dat u (tijdelijk) uw huur niet kan betalen. Dat is vervelend, we denken hierin graag met u mee. Als u uw huur niet kunt betalen door de coronacrisis, neem dan contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing. U kunt bellen naar: (035) 646 16 00 of mailen naar incasso@dudokwonen.nl.

Via deze links vindt u handige informatie over financiele maatregelen:
Veelgestelde vragen over financiele maatregelen
Tijdelijke ondersteuning voor ZZP'ers
Ondernemers

Voor algemene informatie over het virus kunt u hier naar de site van het RIVM.