Nieuwbouwproject Anna's Hoeve, Hilversum

In het gebied Anna's Hoeve bouwen we twee appartementengebouwen met 65 appartementen en 66 parkeerplaatsen die we sociaal gaan verhuren. In juni is de bouw gestart.  Bekijk hier de video.

Hoogste punt in november 2021

Op 10 november bereikte de 65 appartementen bij Anna’s Hoeve in Hilversum het hoogste punt. Reden voor een feestje! Dudok Wonen organiseerde een lunch voor de bouwvakkers van BAM Wonen op de bouwplaats. “We zijn trots dat we in de tijd van woningmarktcrisis in deze mooie nieuwe wijk woningen kunnen toevoegen voor de vele woningzoekenden”, zegt bestuurder Harro Zanting van Dudok Wonen. De oplevering van het project zal najaar 2022 zijn. 

Appartementen

De woonoppervlakten van de appartementen zijn tussen de 59m2 en 83m2. Alle appartementen hebben een berging en een balkon of tuin. De gebouwen zijn 3- en 4-hoog en worden door een loopbrug met elkaar verbonden. Het architectenbureau is Theo Verburg Architecten. Er worden meerdere duurzaamheidsmaatregelen toegepast. Zo komen er zonnepanelen en een EQW systeem.

Presentatie

Als u deze presentatie bekijkt ziet u hoe het plan eruit ziet.

Vragen & Antwoorden

Van omwonenden hebben we vragen over het plan ontvangen die we in dit document hebben beantwoord. De vragen gaan o.a over het plan, de verhuur en beheer, de doelgroep en het ontwerp.

Projectinfo

Type woningaanbod: sociale huur
Doelgroep: huishoudens met een inkomen beneden € 39.055 (prijspeil 2020)
Locatie:
 naast Anna's berg, Dolf van der Lindenstraat, Rita Reyshof, Hilversum
Projectsoort: nieuwbouw
Aannemer: BAM Wonen
Omvang:
65 appartementen en 66 parkeerplaatsen 
Start bouw: 2021
Verwachtte oplevering: 2022 (2e kwartaal)
In verhuur: via WoningNet